Kategorier
Arkiv

Innkalling til årets siste dugnad!

Dugnad på tirsdag, onsdag og torsdag 17-19. oktober kl. 17.00-19.00! NB! Hvis du ikke har anledning noen av disse dagene men ønsker å bidra med dugnad i Holmen Tennisklubb kan du kontakte Daglig leder Peter Eriksson på epost post@holmentennis.no Han kan da gi oppgaver som ikke trenger å utføres på akkurat disse dagene.

...

EM sølv til Holmen Tennis herrelag +50 år!

Det var en meget sterk LAGINNSATS av våre herrer som deltok på EM for klubblag på Mallorca i høstferien. På laget spilte våre trenere Peter Eriksson og Lars Petersson samt Ove Lende og Jon-Erik Lunøe. Jon-Erik som spiller for BSTK ble invitert på laget da Bent Ove Pedersen ble skadet og ikke kunne bli med på reisen.

...

Høstferien uke 40

I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

...

Klubbmesterskapet 2017

Da er årets klubbmesterskap (ute) avviklet etter helgen. Vi hadde kjempefint vær hele helgen og alle kamper ble spilt utendørs. Mange fine kamper og godt humør hos våre spillere gjorde at det ble en hyggelig stemning på vårt flotte anlegg.

...

Velkommen tilbake til tennisskolen!

Neste uke starter tennisskolen opp igjen. Interessen for tenniskurs har øket, så det er viktig at du som deltok på tennisskolen våren 2017 gir beskjed om du slutter eller ønsker noen endringer i antall treningstimer. Hvis du fortsetter trenger du ikke gi noen beskjed, da du møter opp til samme treningstid som du hadde i våres. Nye deltakere sender påmelding. Se vedlagt pdf.

...

AFS Norge søker vertsfamilier!

AFS Norge søker vertsfamilier! Vi er en ideell organisasjon som jobber for å bidra til fred og forståelse på tvers av landegrenser, blant annet gjennom å organisere utveksling for elever på videregående skole.

...