Kategorier
Arkiv

Vellykket helg på Holmen Tennis!

Det ble hjemmeseier i herrenes singel klasse. Der vår hovedtrener Peter Eriksson møtte spanjolen og trener kollegaen Nino Arino fra Svelvik Tennisklubb. Det ble en velspilt og underholdende kamp der Peter vant i avgjørende set!

...

Elinor Storkaas vant i dag Masters U/19 i Stavanger!

Masters turneringen arrangeres hvert år for de 8 best rangerte spillerne. Elinor vant finalen 6-1, 6-2 over Helene Reistad, Stabekk TK. Vi gratulerer så mye til en velfortjent turneringsseier på høyeste nivå i norsk tennis!

...

EM sølv til Holmen Tennis herrelag +50 år!

Det var en meget sterk LAGINNSATS av våre herrer som deltok på EM for klubblag på Mallorca i høstferien. På laget spilte våre trenere Peter Eriksson og Lars Petersson samt Ove Lende og Jon-Erik Lunøe. Jon-Erik som spiller for BSTK ble invitert på laget da Bent Ove Pedersen ble skadet og ikke kunne bli med på reisen.

...

Klubbmesterskapet 2017

Da er årets klubbmesterskap (ute) avviklet etter helgen. Vi hadde kjempefint vær hele helgen og alle kamper ble spilt utendørs. Mange fine kamper og godt humør hos våre spillere gjorde at det ble en hyggelig stemning på vårt flotte anlegg.

...
Side 1 av 4