Klubben har et helårstilbud for tennistrening og instruksjon. Målet for tennisskolen er å ha et tilbud for alle kategorier av tennisspillere. Fra nybegynnere til nasjonalt gode tennisspillere.Klubben har et helårstilbud for tennistrening og instruksjon. Målet for tennisskolen er å ha et tilbud for alle kategorier av tennisspillere. Fra nybegynnere til nasjonalt gode tennisspillere.

  • Tennisskole for barn/ungdom: Starter fra 6 år. Minitennis, tennisskole, konkurrensegrupper, tennisleir i sommerferien.
  • Tennisskole for voksne: Ingen øvre aldersgrense! For nybegynnere og videregående, formiddag og kveldskurs, privatundervisning og trening.
  • Hovedtrener og kursansvarlig er Peter Eriksson
    E-post: petersmp@online.no 
    Tlf: 911 73 879 (telefontid mandag 08.00-09.00 og onsdag kl. 12.00-13.00)
  • Påmeldning for tenniskurs kan gjøres her
  • Vår filosofi

 

600_100_56201486131_7w
Tenniskurs høsten 2017
Vi takker alle kursdeltakere for en flott sesong og ønsker dere en strålende sommer! Gi beskjed hvis du slutter på tennisskolen til høsten! Ellers møter vi opp til samme tider vi hatt på vår kurset og tar eventuelle endringer derifra.Hilsen fra trenerteamet i Holmen Tennisklubb
...
Close up of tennis balls in a basket with a raquet.
Fortsatt ledige plasser på våre sommerleir!
Vi har fortsatt ledige plasser på våre sommerleir. Både for voksne uke 26 og for barn og ungdommer uke 26 og 33. Se nedenstående vedlegg for mer informasjon!
...
b1
Djursholm Tennisklubb på besøk med overnatting i Holmen Tennishall!
- Det här var kuuuul och tack för att vi fick komma på besök! Sier våre svenske venner i kør etter avsluttet økt på søndag formiddag.
...
Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta de seneste nyhetene, tilbuden og informasjonen fra Holmen Tennisklubb.