Kategorier
Arkiv

Høstferien (uke 40)

HØSTFERIE (uke 40). I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

...

Tenniskurs høst 2019

Vi i trenerteamet ønsker dere velkomne tilbake til en ny spennende tennissesong. Alle tenniskurs starter i uke 34 (mandag 19. august - fredag 23. august) og avsluttes uke 51 (siste kursdag er fredag 20. desember).

...

Elinor Storkaas har skrevet under for Long Island University, (LIU)

Elinor Storkaas har skrevet under for Long Island University, (LIU). Hun starter opp rett etter sommerferien i august. Dette er et såkalt full scholarship. Noe som innebærer at hun får dekket alle kostnader ved det å studere, samt kost og boutgifter. Meningen er at hun skal studere og spille tennis der de neste 4 år.

...

Vinterferie 2019

I vinterferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

...

Tenniskurs vinter/vår 2019

Trenerteamet er godt fornøyde med de treningsgrupper vi hatt i løpet av høstsesongen og den respons vi fått fra dere!! Vår ambisjon er å ha et godt miljø, og et kurstilbud som stimulerer alle kategorier tennisspillere i Holmen Tennisklubb!

...

Klubbkamp Holmen – BSTK lørdag 24. november

Det ble arrangert klubbkamp mellom Holmen og Blommenholm på Holmen Tennishall under lørdagen. Seks spillere fra Holmen og syv spillere fra BSTK stilte lag med gutter og jenter født 2008-2009. Først vært det gjennomgang av spilleplan som bestod av singel- og doublekamper (på tid 20 minutter)

...

Lagserien på OTA

Denne helgen ble det arrangert en lagkonkurranse for juniorer under 16 år. Vi stilte med et guttelag og et jentelag.

...

HØSTFERIE (uke 40)

I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

...

Tenniskurs høsten 2018

Vi i trenerteamet ønsker dere velkomne tilbake til en ny spennende tennissesong. Alle tenniskurs starter i uke 34 (mandag 20. august - fredag 25. august) og avsluttes uke 51 (siste kursdag er fredag 22. desember).

...