Information for those who are going to enroll children on courses

Hjem » Information for those who are going to enroll children on courses

Har du barn som skal søke om plass på tenniskolen? Da anbefaler vi følgende:

 

 • Hvis barnet allerede er medlem i klubben og har en MATCHi-bruker:
  Gå direkte til påmeldingsskjemaet som du finner på klubbens MATCHi-side:
  https://www.matchi.se/facilities/holmentennis?lang=no
 • Hvis barnet er medlem i klubben, men ikke har en MATCHi-bruker. Da anbefaler vi at dere lager en brukere for han/hun. Det er viktig at barnet har en e-post som ikke er benyttet i MATCHi tidligere. Hvis det kan godt være mor eller fars e-post, men den må ikke være benyttet i MATCHi tidligere. Alternativt kan man lage en e-post for barnet, f eks en gmail. Klubben må informeres om hvis e-posten må endres. Når klubben er blitt informert om dette vil de sende en invitasjon til den nye e-posten med informasjon om hvordan man lager en MATCHi-bruker. Når denne er laget kan man klikke på linken over og melde på barnet.
 • Hvorfor er dette viktig?
  Hvis man f eks logger inn med fars MATCHi-bruker så kan man legge inn barnets data manuelt i påmeldingskjemaet, men her viser erfaringen at det ofte ikke er nøyaktig det samme som blir lagt inn, som det står i klubbens register og den minste feil medfører at det blir laget en dublett som blir den som blir påmeldt kurset. Dette medfører forsinkelser og ekstra arbeid for klubben. I verste fall kan det medføre at kurset blir fylt opp før klubben rekker å rette opp feilen så barnet ikke får plass på kurset. Hvis man lager en MATCHi-profil for barnet og logger inn med denne så vil barnets data komme opp automatisk i søknadsskjemaet.
 • Hvis barnet ikke er medlem i klubben og heller ikke har en MATCHi-bruker.
  Gå til: https://www.matchi.se/facilities/holmentennis?lang=no
  Der finner dere et lys blått felt hvor dere kan søke om medlemskap for barnet. Siden man ikke har en MATCHi-bruker blir man først sendt til MATCHi for å lage en – fyll ut så nøyaktig som mulig og fortsett til klubben hvor dere må betale for medlemskapet. Logg inn med barnets nye bruker og meld på kurset.

 

 • NB! Hvis det er flere i familien som allerede er medlem og dere ønsker å få opprettet familiemedlemskap eller har det. Ta kontakt med klubben på e-post eller telefon.

 

Norges Idrettsforbund krever at nøyaktige persondata er lagt inn i medlemsregisteret
da dette blir synkroniseres mot Min Idrett/Folkeregisteret. Hvis data ikke stemmer med Folkeregisteret vil vi få feil eller at data automatisk blir rettet iht Folkeregisteret. Etter at data er validert, vil persondata kun kunne endres av person/foresatt i Min idrett. Les mer om dette i egen e-post og på klubbens hjemme side.