Asker & Bærum VaktmesterKompani har signert en Sponsor/samarbeidsavtale med Holmen Tennisklubb!

torsdag 9 juni, 2016
Asker & Bærum VaktmesterKompani har signert en Sponsor/samarbeidsavtale med Holmen Tennisklubb!

Asker & Bærum VaktmesterKompani har siden 1. april hatt ansvaret for renholdsarbeidet i Holmen Tennishall og de fleste som vært innom hallen vår har sikkert sett klare forbedringer allerede. Blant annet har banene hatt en skikkelig rens og fått tilbake en fin farge og lyster.

Kafeen, garderober, dusj, toaletter og øvrige flater blir nå vasket og rengjort av profesjonelle fagpersoner to ganger i uken. Det er Gergana og Wenche som utfører jobben med stor pasjon og nøyaktighet (se bilde). Det er med glede vi ønsker ABVK med Gergana og Wenche i spissen velkomne til Holmen Tennis! 

NB! For at vi skal opprettholde den gode standarden trenger hvert enkelt medlem fortsatt å vise godt omdøme gjennom blant annet å ta av seg grusige skor før man går inn i garderober og kjøkken. Samt å rydde etter seg ved spising av matpakker, legge søppel i søppelbøttene etc. Det er som tidligere en selvfølgelighet at vi kun bruker innendørs tennissko ved spill i hallen.

Holmen Tennisklubb ønsker flere samarbeidspartnere/sponsorer som er med på å bygge en Holmen identitet. Målet er å presentere en ny sponsor hver uke frem til vi har fått 16 bedrifter til å signere en «Basis avtale»!
Basis avtalen innefatter:
• Reklameplass i Holmen Tennishall, størrelse 1 x 2 meter.
• Profilering på Holmen Tennisklubbs hjemme- og Facebookside.
• Egen presentasjon av din bedrift via nyhetsbrev ut til alle medlemmer i Holmen Tennisklubb.
• En samling i året med tennis og nettverksmøte med øvrige sponsorer, ledet av hovedtrener i Holmen Tennisklubb.
Kostnad for avtalen:
• 7500 kr for 2016
1500 kr for produksjon og oppsetting av skilt
• 7500 kr for 2017
• 7500 kr for 2018
Se også vår hjemmeside https://www.holmentennis.no/sponsor/ Ønsker din bedrift å bli en samarbeidspartner/sponsor med Holmen Tennisklubb?
Kontakt: Peter Eriksson, Daglig leder og Hovedtrener,
Tlf.91173879
E-post:

Lukk