Avbestilling av din faste time de dagene den ikke brukes

mandag 22 oktober, 2018
Avbestilling av din faste time de dagene den ikke brukes

Vi ønsker å skape enda mer liv og bedre treningsmiljø i hallen, og trenger deres hjelp.

Vårt mål er at alle banene er i bruk, hver kveld, og at ingen står tomme. Dette gjør at flere får spilt. I praksis er alle kveldstimene registrert som opptatt, samtidig som mange vil spille. Den eneste måten vi kan få mer banetid til brukerne er hvis alle passer på at egen bane ikke blir stående tom.

Vi ber om at alle dere som har faste timer som dere ikke får brukt enten sørger for å låne den bort eller booke den av.

Avbooking, fremgangsmåte (dette var tidligere ikke mulig i systemet):

1. Logg inn i bookingsystemet her: https://holmentennisklubb.bestille.no (Du må ha ditt brukernavn og passord for hånden.)
2. Trykk på fanen: «Min side» øverst: Her fremkommer alternativet «Avbestill time». Her kan timer avbestilles langt inn i fremtiden.

NB! Det finnes også direktelinker til ovenstående via Holmen Tennis’ nettside, se https://holmentennis.no og fanen «Bestill bane / Min side» øverst til venstre.

Hvis noen ikke finner ut av dette kan dere sende en melding til Olle for å få rettledning. Hvis noen ikke bruker nettsiden kan dere sende en epost om avbestilling, som omtalt i eposten nedenfor.

Hvis du booker av, så får du en fritime til bruk når det er ledig i det aktuelle halvåret avbookingen gjelder. Du kan få en oversikt over timer til gode ved å sende epost til Olle ().

Utlån:

1. Kontakt en tennisvenn hvis du ser timen din ikke kan brukes en kveld. Eller:
2. Vi skal også se om vi får etablert et et Facebookforum man kan kontakte om man vil låne bort sin egen time, mangler en spiller e.l.

Kjenner du en sponsor?

Vi nevner at klubben har noen ledige sponsorplasser innendørs. Si fra til Peter (tlf. 911 73 879) eller en av oss i styret hvis du selv ønsker å bli sponsor eller kjenner noen som vil.

Styret
v/ Olav Marius Øyehaug (tlf. 91813565)

Lukk