Del   
 Klubben Nyheter
april 3, 2019

Fra 1. april vil det bli mulig for medlemmer å parkere med parkeringskort til kr 300 pr. år (inntil 2 biler per husstand).

Vi har lagt prisen lavt og håper at alle medlemmene uoppfordret vil benytte seg av tilbudet om å kjøpe parkeringskort og parkere på plassen. Alle inntektene fra parkering går nå uavkortet til klubben.

Årsoblat fås ved å betale kr 300 via Vipps til kontonummer 555729 og hente parkeringskort i tennishallen. Skriv medlemmets navn og bilens registreringsnummer når du vippser. Husk å ha parkeringskortet synlig ved parkering. (Glemmer du det så vipps et lite beløp med info om at du har årskort, så blir kontrollen enkel.)

Det vil også være mulig for å betale parkering fra gang til gang med Vipps. Dette koster kr 20 for 90 minutter og etter dette kr. 10 pr. påbegynte time, se skiltene på plassen. Dette er et tilbud som er ment for andre besøkende til tennishallen og klatrehallen.

Styret anser dette som en god løsning både for klubben og for medlemmene. Medlemmene får et bedre, enklere og rimeligere parkeringstilbud, og forhåpentligvis vil nå de fleste begynne å parkere på plassen. Samtidig får klubben opprettholdt viktige inntekter fra parkering.

Hvis et medlem blir tatt for å parkere på plassen uten å betale for seg må medlemmet betale kr 500, men får til gjengjeld parkeringskort. Vi håper dere heller betaler direkte kr 300 direkte. Husk at mye av arbeidet i klubben drives av frivillige, bl.a. oss i styret, og om alle betaler uoppfordret så slipper vi mye administrasjon, bl.a. med å kontrollere bilene.

Årsaken til at vi gjør endringen er at eksisterende avtale utløper og leverandøren krevde å få vesentlig mer betalt for å fornye avtalen. Den nye ordningen gjør at alle inntektene fra parkeringen tilfaller Holmen Tennis og støtter opp om klubbens aktiviteter, samtidig som parkeringstilbudet også blir mye bedre – alle medlemmene får parkert på plassen til en lav pris.

Mvh

Styret i Holmen Tennis

Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta de seneste nyhetene, tilbuden og informasjonen fra Holmen Tennisklubb.