Velkommen tilbake til en ny innendørssesong i vår nyrenoverte hall!

mandag 26 august, 2019
Velkommen tilbake til en ny innendørssesong i vår nyrenoverte hall!

Tennishallen har nå vært i bruk en uke og responsen fra de som prøvd banene er meget positiv. Vi har som de fleste sikkert vet byttet til ledd lys og malt banedekket i lekker blå og grønn farge (se bilde).

Det er nå meget viktig at alle som spiller tennis i hallen bruker innendørs tennissko. NB! En innendørs sko brukes kun innendørs.

Ikke gå fra bilen med en innendørs sko på beina, det setter seg da grus under skoene som ødelegger vårt nye banedekke. Vi får heller ikke ta med kaffe eller brus inn på banene. Dette er enkle regler som er et felles ansvar som bygger på følgende prinsipper:

  • Tillit
  • Ansvar
  • Respekt

Det er mange som ønsker å spille på kveldstid på ukedagene, men de fleste timene er booket på fast basis i hele terminen. Hvis du har fast time og ikke skal benytte timen en av ukene, gå da inn og frigjør den timen slik at noen annen kan leie banen.

Hvis du har problemer med å frigjøre din time, så send en epost til så hjelper Olle deg med dette. Du får da også en til gode time som du kan benytte ved en senere anledning. Dette er en «vinn vinn» situasjon for alle involverte og det skaper god stemning når andre kommer til på kveldstid. Det kan også gi en merinntekt for Holmen Tennisklubb.

Lyset i tennishallen tennes via sensorer når du går inn på banen og slukkes etter 20 minutter uten aktivitet. Det er en sensor for bane 1 og 2, samt en sensor for bane 3 og 4.

Det er ikke noe planer om å øke verken medlemspris eller bane leie grunnet denne oppgraderingen. Målet er isteden å øke aktiviteten slik at flere banetimer blir utleid i hallen og at nye medlemmer melder seg inn i Holmen Tennisklubb. Det er nå halv pris på medlemskap for resten av sesongen. Dette er et budskap som vi medlemmer kan spre til venner og betjente!

NB! Vi ønsker også at flere samarbeidspartnere/sponsorer strømmer til og tegner en basisavtale med Holmen Tennis. Den koster kun 8000 kr per år og inkluderer blant annet 20 timers fritt spill i hallen samt profilering på vegg og nettsider. Ta kontakt med Daglig leder Peter Eriksson og tegn en avtale til uken! Send epost til så får du hele avtalen tilsendt.

Holmen Tennisklubb har et flott tilbud til våre juniorer som ønsker å trene mer tennis utenom den organiserte treningen på tennis skolen. Det er gjennom egentrening man utvikler spilleforståelse og kan trene videre på det man har som tema på tennis skolen. Intensjonen med det grønne kortet er at våre juniorspillere skal spille med hverandre utenom den organiserte treningen.

NB! Nytt for i år er att ALLE må gå inn og lese reglene for bruk av grønt kort og godta disse. Når dette er gjort aktiveres det grønne kortet. Regler og aksept av regler gjøres på https://holmentennis.no/tennisskolen/gront-kort/

Vedlegg
Grønt kort 2019 ( kb)

Lukk