Høstferie uke 40

fredag 18 september, 2020

I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

Mandag den 28. september:

1. Kampspill for Rødt og Oransje nivå kl. 10-12:

For hvem?: Her kan alle som trener med Rød og Oransje ball være med. Du vil bli plassert i en pulje med spillere med antatt lik spillestyrke. Du trenger ikke å melde deg på, men møt opp til riktig tid i tennishallen! Alle som kommer får effektiv kamptrening med mye spill og lite venting!!

2. Kampspill for Grønt og gult nivå kl. 12-14:

For hvem?: Her kan alle som trener med Grønn og gul ball delta.

Du vil bli plassert i en pulje med spillere med antatt lik spillestyrke. Du trenger ikke å melde deg på, men møt opp til riktig tid i tennishallen! Alle som kommer får effektiv matchtrening med mye spill og lite venting!!

3. Turnering/matchspill for konkurranse spillere kl. 15-17:

For hvem: Her samler vi klubbens alle aktive konkurransespillere som trener på mandager og torsdager. Både voksne og juniorer.

4. «To on to» turnering kl. 17-19: (voksne menn og damer) (doublespill der trener starter ballen, best av 3 set til 11 poeng)

For hvem: Her samler vi alle som går på “voksenkurs” hos oss. Du blir tildelt partner hvis du ikke har noen å spille sammen med. Du trenger ikke å melde deg på men møt opp i hallen kl. 17.00!!

Tirsdag den 29. september:

1. Kampspill for Rødt og Oransje nivå kl. 10-12 (se mandag)

2. Kampspill for Grønt og gult nivå kl. 12-14 (se mandag)

3. Turnering/matchspill for konkurransegruppen kl. 15-17 (se mandag)

NB! Det koster ikke noe å delta på disse turneringene og du kan spille både mandag og tirsdag hvis du ønsker det!! STÅ PÅ OG HA EN FIN HØSTFERIE MED TENNIS!!

Lukk