Nytt låssystem til Holmen Tennishall!

torsdag 7 mai, 2020
Nytt låssystem til Holmen Tennishall!

Vårt nye bookingsystem fra MATCHi styrer nå låset på inngangsdøren til tennishallen.

  • Når du booker en time innendørs eller utendørs (medlem eller ikke-medlem) eller har fast abonnement vil systemet gi deg adgang til tennishallen 30 min før timen starter og frem til timen er ferdigspilt. Der har du en personlig kode på 4 sifrer og bokstaven E. For eksempel (1122E). Koden får du tilsendt på mail i bookingbekreftelsen og du kan også finne den på “Din side” både i appen og på nett.
    Abonnenter får en kode som gjelder egen time i hele abo-perioden. Du vil også få en påminnelse på mail og finne den som nevnt ovenfor.
  • Hvis man som medlem ønsker å ha tilgang til tennishallen utenom bookede timer i tennishallen kan man kjøpe en brikke til 300 kr som registreres i ditt navn. Brikke bestilles og betales gjennom superinvite. Se link: https://www.superinvite.no/#/invitation/ff42b03a06a1bed4e936f0e04958e168

NB! Det tidligere låssystemet med kort blir innen kort nedmontert.

  • Når man deltar på tennisskolen, vil en ytterdør alltid stå ulåst. Så da trenger man ikke noen kode eller brikke for å komme inn. Det samme gjelder for turneringer og lignende aktiviteter.

Har du spørsmål om vår nye booking og låssystem kan du kontakte:

Olle Johanson, medlemsansvarlig
Epost: 

Lukk