Del   
 Nyheter Tennisskolen
mai 18, 2020

Her kommer en kort oppsummering om den midlertidige pausen i treningsvirksomheten:

Torsdag 12. mars: vi var føre var og stoppet all treningsvirksomhet og stengte Holmen Tennishall grunnet den uklare situasjonen med korona virus.  Det var en riktig beslutning da myndighetene senere samme dag stengte alle skoler og idrettsanlegg.

Torsdag 16. april: ble det igjen åpnet for å bedrive treningsvirksomhet utendørs etter gitte smittevernregler. Vi brukte da torsdag og fredag til å prøve ut om det ville være forsvarlig i forhold til smittevernreglene og meningsfullt i forhold til læring å starte opp med trening igjen. Vi så da at tennis er en idrett som kan bedrives på en god måte i forhold til smittevernreglene.

Mandag 20. april: vi startet opp tennisskolen igjen utendørs. Smittevernreglene tilsa at vi ikke fikk ha flere enn 4 spillere per bane og trener. Da tennisskolen er basert på 6 spillere per bane og trener (unntatt voksengrupper og konkurransespillere) måtte vi legge til rette med to trenere på disse gruppene samt endre treningstider for flere grupper. Her har foreldre, barn og ungdommer virkelig spilt på lag med oss i trenerteamet og fått dette til å fungere utmerket! Så en stor takk for meget godt samarbeid og vist respekt til gjeldende regler! 😊 Det må også poengteres at Holmen Tennisklubb har lagt betydelige resurser med å få i stand våre grusbaner så tidlig på sesongen. Vi var også heldige med det gode været denne uken.

Mandag 27. april: vi fikk klartekken fra Asker kommune om å åpne tennishallen. Det var vi takknemlige for da det var en regning og kjølig uke. Våre rutiner i forhold til smittevernreglene fungerte også meget bra innendørs, så igjen takk til alle involverte for vist respekt for gjeldende rutiner og regler!

Onsdag 12. mai: kom det noen lettelser fra myndighetene i forhold smittevernveilederen. Den største endringen var at tennisballen er «frikjent», det betyr at flere spillere kan berøre samme ball dersom god håndhygiene praktiseres før, under og etter trening. Det åpnet også for å være 6 spillere per bane og trener og minimum en meter mellom hver spiller. Dette innebærer blant annet at vi kan begynne å serve igjen på våre treninger. Vi er nå i gang med alle treningsgrupper unntatt SFO tennis med Mellom-Nes skole. For SFO barna er det mulighet for å bli med på den ordinære tennisskolen på tirsdager eller fredager. Her kan foreldre ta kontakt med undertegnede for å se på alternative muligheter.

Hva skjer videre?

Først av alt, takk for vist forståelse og tålmodighet i en vanskelig og uforutsigbar tid. Takket være dere har Holmen Tennisskole kunnet komme i gang raskt med trening og klart å beholde hele trenerteamet videre. Vi i trenerteamet ønsker å kompensere for den fire uker lange pausen (påskeuken ikke innberegnet da det ikke er organisert trening), gjennom å tilby kostnadsfrie samlinger/turneringer på følgende måte:

  1. Samlinger med spill for respektive nivåer (barn, ungdom, voksne og konkurransespillere). Se tider for respektive samlinger nedenfor.
  2. Ta igjen noen timer med andre grupper på samme spillenivå (hvis ledig kapasitet).

 

Første samlinger blir allerede på torsdag 21. mai (kr. Himmelfartsdag).

Torsdag 21 mai «To on to» turnering (double der trener starter spillet):

Kl. 10-12 Oransje og Grønt nivå 10-14 år. Link til påmelding og mer informasjon om turneringsform:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPngsP6ewK0kw3CUtYCi8uhIX0i6lUe7QP-JvgF-YufDVLPQ/viewform?usp=sf_link

Kl. 12-14 Tennisskole med gule baller 12-18 år. Link til påmelding og mer informasjon om turneringsform: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdL2_C67BxibyYVxzdm4cbrUf68ItIxUHVvIe_t7j5mQ_CSdQ/viewform?usp=sf_link

Søndag 24. mai «To on to» turnering (double der trener starter spillet):

Kl. 16-18 Voksne Viderekomne. Link til påmelding og mer informasjon om turneringsform:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJJDuoSws4I9x_waSK7TzS0IJx-AX5OGk3VbEEPnF8HUrsJg/viewform?usp=sf_link

Kl. 18-20 Voksne litt viderekomne Link til påmelding og mer informasjon om turneringsform: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3TIHOi0ivZHAMOwLLM3OIcsgyspKMwXslEg-JAtJjrsJRdQ/viewform?usp=sf_link

Er du usikker på hva som passer best for deg og ditt nivå kan du spørre din trener.

Hvis interessen blir stor for disse arrangementene kan det bli aktuelt med noen flere slike samlinger i løpet av juni måned.

Hvis noen ønsker å få refundert kursavgift istedenfor å bli med på kostnadsfrie arrangement sender dere en epost til post@holmentennis.no med «søknad om refusjon for opphold i trening». Frist for søknad av refusjon er satt til 31. mai. Holmen Tennisskole har per dags dato ikke noen muligheter til å søke om tapte treningsavgifter og vi håper våre kursdeltakere støtter opp om våre tiltak om å kompensere med mere trening. Man kan også velge at verken delta på ekstra trening og heller ikke søke om refusjon. Ved å ikke søke om refusjon er det et flott bidrag til idrettsdugnaden som NIF president Berit Kjøll oppfordrer til. Dette er selvsagt helt frivillig!

NB! Dere som ennå ikke har betalt inn hele treningsavgiften for vårens kurs uke 2-25 må betale asap. Eventuell refusjon kan søkes når hele beløpet er innbetalt.  Da får vi en oversikt på hvor mye denne pausen har kostet oss. Dette gjelder også deltakere på SFO tennis som har mistet flere uker enn de fire ukene vi refererer til i dette skrivet.

Ta kontakt på post@holmentennis.no eller ring Peter Eriksson (91173879) hvis dere har spørsmål vedrørende dette.

Hilsen fra Trenerteamet i Holmen Tennisklubb

Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta de seneste nyhetene, tilbuden og informasjonen fra Holmen Tennisklubb.