Del   
 Nyheter Tennisskolen
april 19, 2020

 

Vi starter opp tennisskolen utendørs på våre grusbaner. Per dags dato er 3 baner ferdigstilte. Dette er rekordtidlig åpning av utendørsanlegget og været ser bra ut kommende uke. Det er gledelig.

Tennishallen er stengt inntil videre da kommuneoverlegen i Asker ikke tillater trening innendørs (men i Oslo, Bærum og Drammen går det fint å trene innendørs).

Tennis er en idrett der vi kan følge smittevernreglene på en god måte hvis alle klarer å følge de gjellende reglene ved våre treninger (se regler nedenfor).

Vi prøvde ut nedenstående regler og rutiner på utvalgte grupper på torsdag og fredag i uken som var. Det fungerte utmerket og ALLE lyttet til trenerens direktiv. Det stilles høye krav til eget ansvar og det forstod samtlige som deltok på treningene. For at treningene skal bli meningsfulle bør deltakerne kunne plukke opp ballen fra banen uten å berøre den med hendene. Dette kan man trene på hjemme innen man kommer på trening (se video)

Grunnet manglende banekapasitet da tennishallen fortsatt er stengt og begrensningen med maks 4 spillere per bane og trener blir det noen endringer. De treningsgruppene som allerede er begrenset med 4 spillere per bane (voksne og konkurranse spillere) fortsetter på samme tider som tidligere. Det blir noen endringer på Oransje/Grønt nivå. For at det ikke skal bli noen misforståelser på treningstider og gjellende regler får alle kursdeltakere tilsendt et Googledokument der kursdeltaker eller en foresatt må godkjenne reglene og gi beskjed om at vedkommende kommer på trening.

– All SFO tennis trening er utsatt inntil videre.

– For de yngste barna som spiller på rødt nivå tirsdager og fredager i tidsrommet kl. 15-18 blir det tilbud om å komme kl. 14-15 disse to dagene.

Følgende regler gjelder ved trening på vår tennisskole:

* Kom ikke på trening hvis du har noen symptomer på sykdom.

* Maks 4 spillere og en trener per bane.

* Spillerne får ikke fysisk berøre ballen med hendene.

* Hold minst 2 meters avstand til hverandre.

* Tennishallen er stengt inntil videre. Så toalett og garderober kan ikke brukes.

* Vi har antibac på banene. Men det er fint å alltid ha sin egen antibac med til trening.

* Det er ikke noe utlån av racketer i denne perioden. Racket kan kjøpes i Proshop. (Proshop i tennishallen er åpen etter avtale med Lars på tlf. 901 94 058).

* Følg trenerens direktiv!

Velkommen til trening igjen! 😊

Ta kontakt via epost: paamelding@holmentennis.no  eller ring Peter Eriksson (91173879) hvis dere har spørsmål vedrørende dette.

Hilsen Trenerteamet i Holmen Tennisklubb.

Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta de seneste nyhetene, tilbuden og informasjonen fra Holmen Tennisklubb.