Del   
 Nyheter Turneringer
september 28, 2020

Det ble arrangert UTR Silver & Bronze på Holmen Tennis helgen 25-27. september. Det ble en enormt stor deltakelse i begge klasser, med hele 47 spillere i Silver og 31 spillere i Bronze.

Vi var tvunget til å leie baner fredag kveld på Oslo Tennisarena, for å kunne gjennomføre matchene på forsvarlig måte. Allikevel ble det drøyt midnatt fredag og sent på kvelden lørdag og søndag før alle planlagte matcher ble avsluttet. Utrolig mange bra spillere var med, og ekstra gledelig at mange av klubbens egne spillere deltok denne gangen. Etter mange bra og spennende matcher, ble det etterhvert klart for semifinaler.

Den første semifinale ble spilt mellom hjemmehåpet Henrik Larsèn og Aleksander Nøkleby Hansen. Sistnevnte står oppført som Stabekkspiller, men er egentlig Holmen han også. Henrik har jo tidligere holdt høyt svensk nivå, og viser dette ved å ta første sett i en meget temposterk match. Etterhvert blir Henrik litt mer sliten, og Aleksander vinner de 2 siste settene og dermed matchen 2-1

Den andre semifinalen i Silver spilles mellom 2 av klubbens trenere, Peter Eriksson og Ali Razvalli. Det blir en helt utrolig match som svinger mye. Peter leder 5-1 i det første settet, før Ali snur og tar 6 games på rad. Det andre settet kontrollerer Peter frem til 6-3, og det ser ut til å være slutt for Ali når Peter går opp til 5-1 i det 3. settet. Ali kommer tilbake med en fantastisk sluttspurt og vinner til slutt matchen 7/5 – 3/6 – 7/5. En utrolig bra tenniskamp, hvor nivået er skyhøyt stor sett hele veien. To ulike stilarter som møter hverandre, en ung hardtslående og en av de beste kontraspillere i Norge. Meget imponerende av en mann født i 1964 og henge med i dette trykket Ali setter på ballene.

Finalen i Silver klassen gikk dermed mellom Ali og Aleksander. Matchen var velspilt fra begge spillerne, men Aleksander viste seg fra sin beste side i dag og ble for sterk. Han vinner matchen 6/4 – 6/2. Aleksander vinner også double sammen med sin doublepartner Ignas Mazgelis. Meget imponert. 5 matcher på en dag for Aleksander.

I bronze blir det finale mellom ringreven Knut Alfheim og Daniel Barhom, men denne spilles først tirsdag formiddag. Det ble en jevn og tøff semifinale for Knut som vinner mot Tore Nesje Bentsen i tie-break i avgjørende sett. I den andre ble det dessverre en skade på Cesar Ducasse, som gjorde at han måtte trekke seg på 0-4 i det første settet.

En herlig turnering er gjennomført. Utrolig stor deltakelse, men dette gikk allikevel meget bra. Fair Play av alle spillere gjennom hele helgen. Ikke noe bråk i noen matcher. Turneringsleder Knut Eirik Bartnes er veldig fornøyd med arrangementet. Trenerteamet i Holmen er utrolig sterkt og solid, og hjelper alltid til med å få våre treninger og events nærmest perfekt gjennomført.

Tusen takk til spesielt Lars og Peter som har bistått denne helgen på en fantastisk måte. Gleder oss til neste event.

Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here