Åpning av utebaner 2021 Holmen Tennisklubb

torsdag 8 april, 2021
Åpning av utebaner 2021 Holmen Tennisklubb

Vi åpner utebanene 3-5 fra fredag 9. april kl 13, og de blir tilgjengelige fra kl. 13 og utover hver dag. Hvert medlem kan kun booke 1 time om dagen en dag i forveien inntil videre.

Etter intens innsats med snøfresing av banene (ny freser sponset av Ariens) og iherdig innsats av banemannskap og ikke minst takket være egen valse, kan vi åpne banene rekordtidlig i år. Det er ennå tidlig på året og det er fortsatt nattefrost, så banene er ikke spillbare før på ettermiddagen.

Vi ber om at medlemmene bruker banene om å utvise litt ekstra varsomhet. Det innebærer å avstå fra å spille hvis banene er for våte. Det merker man med at grusen blir gjørmete/ skoene setter spor.

Vi ber også om at ved evt. skade på banedekke som dype groper e.l., -så gjør en innsats med skrape og valse for å reparere etter eget spill. Vær forsiktig med vanning. Bruk kun vann i små mengder der hvor dekket er tørt. Ikke søl vann, da grunnen er veldig våt.

Ta kontakt med Axel, mobil 90083275 hvis det oppstår spesielle spørsmål.

Hvis det viser seg at det kalde været kommer tilbake eller at banene får skader, må styret vurdere å stenge banene for bruk inntil videre. Styret vil fortløpende vurdere situasjonen og justere banetidene. Dette vil fremgå i MatchI. Vi vil i løpet av kort tid sannsynligvis åpne samtlige baner helt.

Husk, alle er ansvarlige for å overholde reglene for smittevern, herunder håndvask med egen sprit, 2 m. avstand (ellers munnbind) og frarådingen av unødvendige reiser over kommunegrenser.

Mvh

Styret i Holmen Tennis

Lukk