Informasjon om gjenåpning av tennis skolen for alla u-20 år:

torsdag 15 april, 2021
Informasjon om gjenåpning av tennis skolen for alla u-20 år:

Vi starter opp med tennis skolen mandag 19. april for alle under 20 år. Voksen kurs må fortsatt vente til ny beskjed kommer fra myndighetene.

All trening vil være utendørs grunnet at hallen fortsatt er stengt til og med 25. april. De som er under 20 år, møter dermed opp til sine vanlige treningstider.

Det er fortsatt mye smittet i vårt område og det er viktig at alle som kommer til Holmen følger helsemyndighetens råd (www.fhi.no) og bidrar til å begrense smitten.

Vi har nå tre av de fem grusbanene klare for spill og bookingsystemet er åpent for å reservere baner og trene på egen hånd. De restriksjonene som gjelder i Viken nå (nivå 5A) er at barn og ungdom under 20 år får lov til å trene organisert utendørs med 2 meters avstand.

NB! Tennishallen er fortsatt stengt inntil videre, men man kan bruke toalett og garderobe.

Vi mener det går fint å gjennomføre gode og meningsfylte treninger på grusbanene for våre spillere. Vi kommer til å være maks 4 spillere per bane. Er vi flere spillere i gruppen da kjører vi en stasjon med Fitness/koordinasjons trening utenfor banen. Treningene blir tilrettelagt med mye slagtrening og ballkontroll øvelser. Så vi er trygge på å overholde smittevernreglene på en god måte.

  • Husk utendørs sko og riktig klær for utendørs spill
  • Gi beskjed hvis du ikke kan komme. Send melding til en av trenere. Peter 91173879, Ali 48383451 eller Lars 90194058

Vi har nå hatt stengt siden tirsdag 16. mars (5 uker). Med unntak fra påskeferie uken, der vi ikke hadde planlagt organisert trening, så har dere 4 uker til gode i forhold til betalt treningsavgift. Vi i trenerteamet ønsker å kompensere disse ukene med større treningsmengde i perioden frem til sommerferien (lignende det vi gjorde ved avlyste treninger i mars måned for et år siden). Dere får info i god tid fra ansvarlig trener når disse ekstra treningene legges inn. Vi håper det er en god løsning for alle involverte!

Hilsen fra Trenerteamet i Holmen Tennisklubb.

Lukk