Informasjon til alle kursdeltakere på Tennisskolen (26. april).

søndag 25 april, 2021
Informasjon til alle kursdeltakere på Tennisskolen (26. april).

Det gjenåpnes nå for organisert trening utendørs for voksne kursdeltakere! Så vi ønsker alle våre voksne deltakere hjertelig velkommen tilbake til samme tider vi hadde før nedstengningen!

For de som er under 20 år åpnes det også for både organisert og egenorganisert trening i tennishallen. Vi kommer derfor å trene innendørs med med alle under 20 år. Det gjør vi blant annet for å frigjøre baner utendørs for voksne spillere som ikke får lov til å trene innendørs.

Følgende gjelder fra og med mandag 26. april til og med 9. mai.

  • Tennisskolen fortsetter med samme treningstider som tidligere.
  • Voksne deltakere over 20 år trener utendørs.
  • Alle deltakere under 20 år trener innendørs i tennishallen med unntak for konkurransespillere som trener på mandager og torsdager kl. 15-18. De fortsetter med trening på grusbanene.
  • Hallen er åpen for booking for spillere under 20 år som er medlem i Holmen Tennisklubb.
  • Foreldre bør ikke oppholde seg i tennishallen når barna trener. For de minste barna på tirsdager og fredager får foreldre gjerne hjelpe dem på med innesko og siden forlate anlegget.
  • Det er ikke lov å dusje, men garderobene og toaletter er åpne.

Hold avstand

Det viktigste er å holde avstand til andre. Dersom man ikke kan holde minst to meter avstand til andre skal man benytte munnbind. Dette gjelder for alle som oppholder seg innendørs i tennishallen. Barn under 12 år og personer som av medisinske årsaker ikke kan bruke munnbind, er unntatt fra kravet.

Det er derimot ikke krav til munnbind når vi trener og spiller tennis på banen eller utøver fysisk aktivitet. Trenere/instruktører skal bruke munnbind innendørs.

Oppdaterte korona regler finner du på kommunens nettsider. Endringer kan skje på kort varsel, avhengig av smitte situasjonen i Asker. Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på de til enhver tid gjeldende retningslinjer nasjonalt og lokalt.

Hilsen

Styret og daglig leder i Holmen Tennisklubb

Lukk