“Kompensasjons Trening” for spillere på Oransje, Grønt og Gult nivå.

onsdag 28 april, 2021
“Kompensasjons Trening” for spillere på Oransje, Grønt og Gult nivå.

Vi har nå hatt stengt siden tirsdag 16. mars (5 uker). Med unntak fra påskeuken, der vi ikke hadde planlagt organisert trening, så har dere 4 uker til gode i forhold til betalt treningsavgift.

Vi i trenerteamet ønsker å kompensere disse ukene med større treningsmengde i perioden frem til sommerferien (lignende det vi gjorde ved avlyste treninger i mars måned for et år siden). Vi håper det er en god løsning for alle involverte!

Trenerteamet starter nå opp med følgende ekstra treninger for de spillerne som spiller på nivåene Oransje, Grønn og Gult. Nivåene er inndelt etter hvilken type av tennisball du trener med. Er du usikker på hvilket nivå du trener på akkurat nå, kan du spørre din trener. Trener du 1 time i uken kan du være med på 2 kompensasjons treninger og hvis du trener 2 timer i uken kan du være med på 4 treninger. Du melder deg på separat til hver og en av disse treningene og det er 20 plasser til disposisjon til hver trening. Første mann til Mølla prinsippet gjelder ved påmelding. All trening blir innendørs i tennishallen, så husk innendørssko. Se link til påmelding nedenfor.

NB For nivåene Rød, Konkurranse og Voksne kommer det tilbud om ekstra treninger litt senere i terminen.

Følgende ekstra treninger gjelder for Oransje og Grønt nivå.

Lørdag 1. mai Kl. 10-12 Oransje og Grønt nivå 9-15 år. Link til påmelding: https://forms.gle/zXWtK8nWxSj5EkWHA

Søndag 2. mai Kl. 10-12 Oransje og Grønt nivå 9-15 år. Link til påmelding:  https://forms.gle/PE2Anyo6CPsxbo5W8

Tirsdag 4. mai Kl. 18.00-20.00 Oransje og Grønt nivå 9-15 år. Link til påmelding: https://forms.gle/6UZ2nwHm5PyBftbP9

Lørdag 8. mai Kl. 10-12 Oransje og Grønt nivå 9-15 år. Link til påmelding: https://forms.gle/z9GacJ6jD1vcfcEp7

 

Følgende ekstra treninger gjelder for Gult nivå.

Lørdag 1. mai Kl. 12-14 Gult nivå 13-19 år. Link til påmelding: https://forms.gle/PSgYsMBLvvbQpfgF9

Søndag 2. mai Kl. 12-14 Gult nivå 13-19 år. Link til påmelding: https://forms.gle/XK64PXYsjqnvCMx39

Onsdag 5. mai Kl. 18-20 Gult nivå 13-19 år. Link til påmelding: https://forms.gle/UacDd92VyAGTPKK46

Torsdag 6. mai Kl. 18-20 Gult nivå 13-19 år. Link til påmelding: https://forms.gle/JyEKf6N4AP1oRm1L9

Hvis interessen blir stor for disse arrangementene kan det bli aktuelt med noen flere slike samlinger i løpet av juni måned. Det er også mulig å ta igjen noen tapte timer med andre grupper, hvis du ikke har anledning til å bli med på disse treningene.

Hvis noen ønsker å få refundert kursavgift istedenfor å bli med på kompensasjon treninger ber vi dere om å sende epost til post@holmentennis.no med «søknad om refusjon for opphold i trening». Frist for søknad om refusjon er satt til 31. mai. Holmen Tennisskole har ikke noen muligheter til å søke om tapte treningsavgifter og vi håper våre kursdeltakere støtter opp om våre tiltak om å kompensere med mere trening. Man kan også velge at verken delta på ekstra trening og heller ikke søke om refusjon. Ved å ikke søke om refusjon er det et flott bidrag til idrettsdugnaden som NIF president Berit Kjøll oppfordrer til. Dette er selvsagt helt frivillig!

NB! Dere som ennå ikke har betalt inn hele treningsavgiften for vårens kurs uke 3-24 må betale asap. Eventuell refusjon kan søkes når hele beløpet er innbetalt.  Da får vi en oversikt på hvor mye denne pausen har kostet oss.Ta kontakt på post@holmentennis.no eller ring hovedtrener Peter Eriksson (91173879) hvis dere har spørsmål vedrørende dette.

Hilsen fra Trenerteamet i Holmen Tennisklubb

Lukk