Status utebaner og ny samarbeidspartner for Holmen Tennis

onsdag 24 mars, 2021
Status utebaner og ny samarbeidspartner for Holmen Tennis

Grunnet stengt tennishall er det nå full fokus i Holmen Tennis på å få utebanene klare for spill så fort det lar seg gjøre. Denne helgen 19-21. mars ble utebanene måkt fri for snø.

Dette mye takket være vår nye samarbeidspartner Ariens Scandinavia – som er en ledende leverandør av hage/parkmaskiner og snøfresere i Norge.

De ønsket å hjelpe oss med å få banene ferdige og stilte til disposisjon en flott, ny beltedrevet Ariens snøfreser med svært høy kapasitet og lang kastelengde.
Med denne ryddet vi 20-30cm tildels tung, våt snø unna på kort tid. Vi i Holmen Tennis er svært imponert over egenskapene til Ariens snøfreseren – og forstår hvorfor den blir kalt «King Of Snow». Det som tidligere år har vært en svært slitsom oppgave for 10-15 personer, ble nå løst med 2-3 personer tilstede på mye kortere tid.

I løpet av noen timer i helgen ble alle fem baner pluss minitennisbanen ryddet for flerfoldige tonn med snø og det ble lagt ut mange sekker med grus. Vi har nå fått fremskyndet sesongstarten ute med ca 14 dager.

Det øynes håp om at første bane kan stå ferdig allerede uken etter påske.

En stor takk rettes til Ariens Scandinavia! Vi håper på et godt samarbeid fremover!

God påske fra Holmen Tennis!

Lukk