De aller fleste har nå fått treningstider som blir permanente resten av terminen. Vi prøver til en hver tid å komponere grupper som passer fint sammen både spillemessig, sosialt og til tider som passer hver enkelt. Dette tar som regel noen uker før alle har fått sine skoleplaner m.m.

Vi takker dere så langt for god forståelse og samarbeidsvillighet. Hvis du ønsker forandringer, send en e-mail til petersmp@online.no Alternativt ta direkte kontakt med hovedtrener Peter Eriksson 911 73 879

NB!! Vi ber dere også å bruke klubbens hjemmeside www.holmentennis.no for å følge med på hva som skjer i klubben vår. Der tegner dere også medlemskap i Holmen Tennisklubb. Alle som deltar på tenniskurs må være medlemmer. Det er halv medlemspris nå fra den 20. august.

KURSSTART/SLUTT.

Alle kurs begynner uke 34 og avsluttes uke 51. (Siste treningsdag er fredag 20. desember)

NB! Alle som deltar på høstens kurs har fortrinnsrett til kursene etter nyttår. Dere er automatisk påmeldt til kursene etter nyttår. Hvis du ikke ønsker å delta må du melde ifra senest den 5. desember

HØSTFERIE. (uke 40)

I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi på mandagen og tirsdagen organisere flere forskjellige «turneringer» (både for voksne og barn). Informasjon angående turneringsformer og tider ligger på vår hjemmeside www.holmentennis.no Det vil ikke koste noe ekstra å delta på disse «høstferieturneringene». Bare 100 % innsats!

GRØNT KORT

Med et grønt kort kan du spille på alle ledige timer i hallen sammen med en kamerat som også har et grønt kort.. Det grønne kortet skal i utgangspunktet kun kjøpes av Holmen Tennis konkurransespillere. Men for å kunne komme i den kategorien må våre ivrige juniorer få mulighet til å trene mer på egen hånd. Det er tross alt egentreningen som gjør at du utvikler spilleforståelse og blir en bedre tennisspiller!! Derfor gir vi alle juniorer som har ambisjoner å utvikle seg som tennisspillere sjansen til å kjøpe et «Green Card». Priset på grønt kort er 500,- for hele innendørssesongen (sept-mai). Grønt kort bestilles gjennom vår hjemmeside: https://holmentennis.no/tennisskolen/gront-kort/

På hjemmesiden står regler og hvordan du boker timer, samt det ansvar du har for å bruke kortet. NB! I helgene, høst, jul, vinter og påskeferien er det mange ledige banetimer i hallen!!

Betaling av kursavgift

Sykdom, skade eller fravær fra treningen: Hvis du blir syk eller skadet i løpet av semesteret og ikke kan være med på din trening, vil du ikke få refundert kursavgiften. Dette fordi det er vanskelig å finne en vikar som vil passe inn på et kurs som er i gang. Ventelisten er stort sett nybegynnere! Når vi har mulighet til det, tilbyr vi kursdeltagere å spille på andre ledige timer for å ta igjen timer som er mistet.

Betaling av kursavgift: Vi ber om at forfallsdato av kursavgift overholdes! Følgende rutiner gjelder ubetalte faktura: Kursavgift ubetalt ved forfall: Purring sendes med gebyr kr.65,-. Betalingsfrist: 1 uke!

Kursavgift ikke betalt innen purrefrist: Kursdeltager vil bli tatt ut av trening og faktura sendes inkasso.

STÅ PÅ OG HA EN FIN TENNISHØST!!

Terminplan august 2019

Tennisskole høsten 2019 (uke 34-51)

Kursansvarlig: Peter Eriksson
Trenere : Peter Eriksson, Lars Petersson, Olle Johansson, Ali Razavi, Knut Eirik Bartnes, Martin Attramadal og Kristian Brataas

Utstyr : Alle tenniselever må ha tennis el. gymsko (ikke jogge/crosstraining sko med sort såle). Egnet treningstøy. En flaske med vann bør dere også ha med (ikke lov med saft/brus på banen). Tennisracket kan lånes for dere som ikke har kjøpt egen. Det meste av det du trenger av tennisutstyr finnes i vår tennisshop. I den får dere faglig hjelp til kjøp av utstyr tilpasset ditt behov! Det gis også 10% medlemsrabatt i shopen!! Kontakt gjerne Lars Petersson på telefon 90194058 for rådgivning.

Mål : Vi ønsker at alle som deltar på kurs hos oss får en positiv opplevelse og føler mestringsglede. Undervisningen tar utgangspunkt i å lære alle basisteknikk i tennis og hvordan man taktisk kan spille single og double. Samt hvordan det telles poeng i en tenniskamp. På ”mini” og ”midi” tennis kursene følger vi nivåene Rød, Orange og Grønt nivå i henhold til ITFs normer for innlæring av barnetennis!

Innhold i timene: Oppvarming, ukens tema, spilleøvelse og avslutning.

Evaluering : Våre basiskrav er innsats, oppførsel og engasjement!! Fair Play og ”eksamen” i de grunnleggende slagene.

 

UkeTema
34Innslåing – alle slag.
35Forehand/Backhand (grep, sving og fotarbeid)
36Forehand/Backhand (grep, sving og fotarbeid)
37Forehand/Backhand (grep, sving og fotarbeid)
38Smash (peke på ballen, bøy armen, grep)
39Serve (sikte, grep, oppkast) Poengtelling og regler.
40Høstferie/Tennisskoleturnering på mandag og tirsdag.
41Serve (balanse, spinn)
42Smash (peke på ballen, bøy armen, grep)
43Forehand og Backhand volley (grep, fotarbeid, split-step)
44Forehand og Backhand volley (grep, fotarbeid, split-step)
45Kampspill (double) Poengtelling og regler.
46Kampspill (double) Oppstilling/posisjoner med taktikk.
47Kampspill (double) Oppstilling/posisjoner med taktikk.
48Backhand slice (grep, gjennomføring av slaget)
49Backhand slice (grep, gjennomføring av slaget)
50Fair play/eksamen
51Kampspill (single)

Sponsorer
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Title goes here
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta de seneste nyhetene, tilbuden og informasjonen fra Holmen Tennisklubb.