Knut Eirik Bartnes

  • Heltidstrener
  • Hovedansvar for voksentrening og events

E-post: knuteirik.bartnes@icloud.com
Mobil: 905 32 991

Bakgrunn:

Født i 1966 og oppvokst i Oslo-området. Begynte med tennis som 12–åring og satset mye frem til 25 års alderen. Spilte i klubbene Ullern og Grefsen på den tiden jeg var mest aktiv. Split i mange år på høyt nasjonalt nivå. Vunnet NM gull for lag med Ullern Tennisklubb på 80-tallet og var med på Norges 40+ lag i VM i 2008. Har også NM gull i single og double veteran 35+. Spilte 1 år på heltid i Frankrike fra 1986-87. Har en bachelor i markedsøkonomi fra BI og jobbet 20 år i finansbransjen – men alltid tennis på fritiden.

Trenerutdanning/erfaring:

Trener 3 pluss USPTR.

Coaching, selvledelse og emosjonell intelligens fra BI.

Jobbet som hovedtrener i Nittedal i mange år. Landslagstrener for juniorer. Daglig leder i Nordstrand Tennisklubb. Gründer av en av Norges største turneringer; «Hardhausen». Jobber nå som freelancer med engasjement i flere klubber, blant annet Holmen og Stabekk.

Filosofi:

Som trener ønsker jeg å skape en morsom, hyggelig og trygg arena. Alle skal få muligheten til å spille – uavhengig av alder og spillestyrke – og få muligheten til å utvikle seg som tennisspiller. Målet er å få alle til å spille tennis lengst mulig – og kunne ha glede av det hele livet.

Privattimer:

Mulighet for privattimer på formiddagen.

Pris kr. 600,-, pluss baneleie

Se videor med basisteknikk

Lukk