Divisjonstennis

Holmens divisjonstennis spilles annen hver søndag under høsten og våren. Her kan alle som vil spille kamper være med!

Maillingliste, kontakt Gunnar Holen på e-post

• Divisjonstennis er en morsom og intensiv tennis turnering begrenset til 2 sammenhengende timer, hvor hver spiller har 2 kamper mot andre på samme nivå. Normalt gjennomføres rundene annen hver søndag og det sendes ut epost varsel til deltakerene som har satt seg på liste for utsendelse av varsel ca en ukes tid før runden.
  • Deltakere vil bli satt opp en søndag for spill i to timer fra hhv 10-12, 12-14, 14-16. Informasjon om hvilket intervall man skal spille på kommer en/to dager før man spiller.
  • Er man en middels god spiller vil dere bli plassert på et nivå på med motstandere omtrent der man selv er. Normalt plasseres spiller første gang litt under det nivået man er på, slik man starter med å spille seg oppover ranking listen. Er man nybegynner/litt rusten begynner man med å spille mot spillere på det laveste nybegynner nivået. Gode spillere får starte i de øverste divisjonene.
  • Deltakelse koster NOK 200 for medlemmer per runde og NOK 300 for ikke medlemmer. Hver spiller får 2 kamper. Dette innbærer at kostnden er henholdsvis NOK 100 og 150 per kamp.
  • Hvis man mot formodning ikke kan stille til kampene bør dette komuniseres så hurtig som mulig.
    Divisjonstennis er en glimrende mulighet for å treffe nye tennisspillere og for å utvikle sitt spill samt og få en spennende og innholdsrik opplevelse.

Meld deg på via SuperInvite:

Påmeldingslinker vil bli lagt ut når vi fått klartecken til å starte opp med divisjonstennisen!

Vedlegg Rankingsystem divisjonstennis