Kurs / Camps

Kurs / Camps

Tennisskolen

Holmen Tennis har nå takket av våre mangeårige trenere. Det har vært en lang prosess og blandede følelser. Se også referat fra årsmøtet 2022. Verdt å nevne her er at Peter og co går av med flagget til topps. Det har vært fullbookede sommerkurs for barn og voksne og god stemning. Verdt å nevne her, er at vi har hatt opp til 75 tennisspillende barn på en uke. Smått utrolig, sammenliknet med andre klubber. Nå fortsetter trenerne i andre roller og klubber og Peter har en friere rolle i Holmen Tennis med mulighet for å følge opp egne prosjekter.

Så ser vi fremover…

Klubben overtar skolen

Klubben vår skal ta eierskap i egen tennisskole og dermed også sportslig retning.

Vi tror vi kommer til å se en annerledes men også spennende energi på banen. Den nye skolen kommer til å ha mange av de samme klassene som før, men sammen med det nye trenerteamet har vi jobbet for å få noe økt satsing på utvikling av konkurransespillere, dvs. Holmens ungdom og fremtid.

Samtidig skal vi også tar vare på bredden og de voksne. Det nye trenerteamet kommer til å bidra aktivt i organiserte lagtreninger, slik at lagene våre som spiller seriekamper kan få eksperthjelp fremover. Dette blir nytt og spennende.

OBS: Mot normalt, så må du, selv om du har deltatt i tennisskolen tidligere, søke på nytt.

De nye trenerne tar også sikte på å bidra mer til sosial tennis og aktiviteter som kan senke terskelen for å begynne å spille kamper og bruke klubbhuset aktivt.

Trenerne, Tiago, Marek og Nils, planlegger å henge på klubbhuset i hele arbeidstiden, slik at det blir gode muligheter for planlagte privattimer. Tanken er også at du skal kunne komme innom for å få en time på sparket, litt som i gamle dager.

Du som vil delta på kurs i den nye tennisskolen i Holmen Tennis skal føle at du får minst like mye og engasjert hjelp til å utvikle ditt spill videre fra høsten av som før. Følg linken for å lese mer om de nye kursene.

https://holmentennis.no/tennisskolen/tenniskurs-host-var-2022-2023/

NB: Hvis du ønsker å fortsette å spille med de samme spillerne som du har gått på kurs med tidligere, så er det lurt å snakke sammen, søk samme tider og skriv i merknader hvem du ønsker å spille i gruppe med. Jo flere alternative tider dere søker, desto større er sjansen for at vi finner gode løsninger.

Tennisakademi for voksne fra 23. juli til 13. august

Den beste måten å bli kjent med det nye trenerteamet på, er å melde deg på våre sommer-camps. Campsene våre er satt opp som et akademi, veldig fleksibelt. Du kan melde deg på hvilken dag som helst og kursene vil passe alle nivåer. Du finner all info på hjemmesiden vår.

Tennisakademi for barn som spiller konkurranse

Sommer-camps for barn som spiller konkurranse og voksne på alle nivåer starter uke 29 og varer helt til skolestart.

https://holmentennis.no/tennisakademi

I tillegg er det også barnekurs i uke 32 med Peter & co.

https://www.superinvite.no/#/invitation/356dc40642abeb3a437e7e06f178701c

Velkommen til den nye tennisskolen

Lukk