Tennis SFO på Holmen tennisklubb høst 2024!

Hjem » Tennis Kurs og Camps » Tennis SFO på Holmen tennisklubb høst 2024!

Tennis etter skolen fra august 2024:

La barna gå rett fra skolen og trene tennis før henting og middag!

Transport:

Holmen tennis vil I samarbeid med Holmenparken IL sette opp «Idrettsbussen»  (buss/taxi) som henter fra de nærmeste skolene i området, som Nesøya, Mellom-Nes, Billingstad, Hofstad, Hvalstad mm.

Antall:

Vi tenker at det må være minimum 4 barn pr skole på samme tidspunkt.

Samordn deg med andre foreldre, slik at vi har nok påmeldte fra din skole med samme tider.

Vi tenker et tilbud skal være 2-5 ganger pr uke. Endelig opplegg settes opp etter mottatt påmelding og sendes ut til alle påmeldte innen 5. august.

Priser:

Pris: ca KR 200.- pr dag, avhengig av antall. Vi prøver å holde prisen så lav som mulig og konkurransedyktig med SFO.

Transport: Pris ca kr 60-70 pr gang

Tennis SFO  (TFO) Kurs, dagsplan på Holmen Tennisklubb.

  • 13:30 – 16:30:  Fra henting på skolen til henting av foreldre på klubben.
  • Barna blir hentet fra skolen med buss, evt. maxi-taxi.
  • 14.00: Ankomst: Barna får frukt/sandwich
  • 14.30-16.00: 1 time på banen hvor barna lærer grunnleggende tennis teknikk og utvikle koordinasjon
  • 16.00-16.30: Mulighet å gjøre lekser, tegne, spille bordtennis, se på TV, barna er under oppsyn av veileder.

Påmelding via Matchi : Trykk på link TFO

  • eller interesserte kan maile Daglig leder Axel Hveding på post@holmentennis.no

 

Tennis: En Fantastisk Aktivitet for Barn

Tennis er ikke bare et spill for profesjonelle utøvere på TV-skjermen. Det er også en fantastisk aktivitet for barn i alle aldre. Gjennom tennis kan barna glede seg over en rekke fordeler som ikke bare inkluderer fysisk trening, men også utvikling av viktige ferdigheter som øye-hånd koordinasjon, balanse, styrke og reaksjon.

Spillglede: En av de største fordelene med å introdusere barn for tennis er den glede og entusiasme de får fra spillet. Tennis er morsomt og engasjerende, og barna vil glede seg over å slå ballen over nettet, treffe slag og konkurrere mot venner og familie.

Øye-hånd koordinasjon: Tennis er en flott måte å utvikle øye-hånd koordinasjon hos barn. Ved å trene på å treffe ballen med racketen, må barna finjustere sine bevegelser og timing for å oppnå suksess. Dette hjelper dem ikke bare på tennisbanen, men kan også overføres til andre aktiviteter og situasjoner i livet der presisjon og koordinasjon er viktige.

Samarbeid og sosiale ferdigheter: I tillegg til å utvikle fysiske ferdigheter, gir tennis barna muligheten til å samarbeide og samhandle med andre. Enten de spiller enkeltvis eller i par, må barna lære å kommunisere, dele og støtte hverandre. Dette fremmer ikke bare sosiale ferdigheter, men også viktige verdier som fair play og respekt for motstanderen.

I sum, tennis er en flott aktivitet for barn som tilbyr en kombinasjon av glede, fysisk trening og utvikling av viktige ferdigheter. Enten de er nybegynnere eller erfarne spillere, kan barna dra nytte av å delta i tennis og oppleve alt det har å tilby.