Høstferie uke 40

Hjem » Høstferie uke 40

I høstferien blir det ingen trening, men for dere som er hjemme vil vi organisere følgende «turneringer»:

Mandag den 4. oktober:

1. Kampspill for Rødt og Oransje nivå kl. 10-12: For hvem?: Her kan alle som trener med Rød og Oransje ball være med fra 6-80 år! Du vil bli plassert i en pulje med spillere med antatt lik spillestyrke. Alle som kommer får effektiv kamptrening med mye spill og lite venting!!
NB! Send påmelding til: paamelding@holmentennis.no

2. Kampspill for Grønt og gult nivå kl. 12-14: For hvem?: Her kan alle som trener med Grønn og gul ball delta fra 10-80 år! Du vil bli plassert i en pulje med spillere med antatt lik spillestyrke. Alle som kommer får effektiv matchtrening med mye spill og lite venting!!
NB! Send påmelding til: paamelding@holmentennis.no

3. Turnering/matchspill for konkurranse spillere kl. 15-17: For hvem: Her samler vi klubbens alle aktive konkurransespillere som trener på mandager og torsdager. Både voksne og juniorer.
NB! Send påmelding til: paamelding@holmentennis.no

4. «To on to» turnering kl. 17-19: (voksne menn og damer) (doublespill der trener starter ballen, best av 3 set til 11 poeng) For hvem: Her samler vi alle som går på “voksenkurs” hos oss. Du blir tildelt partner hvis du ikke har noen å spille sammen med.
NB! Send påmelding til: paamelding@holmentennis.no

Tirsdag den 5. oktober:

1. Kampspill for Rødt og Oransje nivå kl. 10-12 (se mandag)

2. Kampspill for Grønt og gult nivå kl. 12-14 (se mandag)

3. Turnering/matchspill for konkurransegruppen kl. 15-17 (se mandag)

NB! Det koster ikke noe å delta på disse turneringene og du kan spille både mandag og tirsdag hvis du ønsker det!! Men husk å sende påmelding for de øktene du ønsker å delta på!

STÅ PÅ OG HA EN FIN HØSTFERIE MED TENNIS!!