Sommertennis på Holmen Tennisklubb

Hjem » Sommertennis på Holmen Tennisklubb

Tennishallen vil være åpen for booking hele sommeren. Det er bare å booke baner på vanlig måte gjennom vårt bookingsystem som heter MATCHI. http://matchi.no/ eller via app. Her kan også ikke medlemmer booke og spille i Holmen Tennishall. Alle som booker timer i hallen, får en personlig kode som gjelder 30 minutter før og under timen banen er booket.

Spill utendørs på våre grusbaner bookes på samme måte. Bane 1 og 2 er også åpen for ikke medlemmer. Der vil alltid den store porten ved fyringshuset stå ulåst slik at de som ikke har egen nøkkel til hengelåsen kan komme inn. NB! Stell pent med våre grusbaner. Kun tennissko kan benyttes for att ikke ødelegge grusbanene. Er banene tørre skal de vannes både før, under og etter spill. Kost alltid banene i sirkelbevegelser fra ytterkant ved betongen og innover. Se gjerne hvordan vi ønsker at vi skal koste banene på vår VIDEO.

Holmen Tennis Proshop kommer ikke å ha noen faste åpent tider i løpet av juli måned. Men hvis du trenger å kjøpe noe fra shopen eller strenge om racket er det bare å avtale tid med Lars Petersson på telefon 90194058. Trenger du baller, grep, drikke etc. så vil vareautomaten i tennishallen fylles på ukentlig.

Protimer kan bestilles direkte med den trener du ønsker å benytte for å avtale tid og fokusområde/opplegg. Se vår hjemmeside https://holmentennis.no/tennisskolen/trenere/

Tennisleir uke 32 er åpen for booking. Se vår hjemmeside https://holmentennis.no/ for mer informasjon og påmelding.

Tennisskolen starter opp igjen uke 33. Alle som deltok på kurs før sommerferien får tilsendt info via epost i løpet av juli måned. Informasjon vil også legges ut på vår hjemmeside.

Fortsatt god sommer!

Sommerhilsen fra Styret og trenerteamet i Holmen Tennisklubb