Augustnytt Holmen Tennis og påmelding til KM!

Hjem » Augustnytt Holmen Tennis og påmelding til KM!

Klubbmesterskap

Vi åpnet for påmelding til klubbmesterskap 2022 i forrige uke og har fått inn 12 påmeldinger så langt. Bruk linken under for påmelding eller gå til hjemmesiden.

https://holmentennis.no/klubben/klubbmesterskapp-2022/

Vi planlegger grilling og salgsdemo med Wilsonraqueter alle dager under KM, så her må du bare melde deg på eller møte opp for å se på og kanskje til og med legge middagen hit? KM kolliderer litt med en lagkamp på søndag, så vi vurderer avslutning lørdag.

Tennisskolen

Det er svært hektiske dager for tennisskolen. Vi har fått stor pågang og mange grupper er helt fulle. Overgangen fra gammelt system til MATCHi for påmelding og betaling er ikke helt smertefri, men ting er i ferd med å gå seg til. Vi kan melde om høyt energinivå og mye glad tennisungdom helt opp i 60-årsalderen.

Faste timer

Faste kveldstimer i hallen er nå fordelt frem til juni -23. Dette har heller ikke vært noen enkel kabal og noen står igjen uten timer i hallen på kveldene. Noen få har faktisk tilbudt seg å avstå fra «sine» faste timer til fordel for andre medlemmer og det har nok reddet hverdagen for oss. Vi setter enorm pris på det offeret til fordel for andre medlemmer og undertegner vil ikke glemme gesten!

“Tennis-O-Lunsj”

For å kompensere for tap av faste timer for noen starter vi på onsdager opp med «Tennis-O-Lunsj». Vi booker baner fra kl 10 til 12 og setter oss sammen på langbord etterpå og nyter en bedre lunsj i Hard Court Cafe. Første Tennis-O-Lunsj er onsdag 31.august. Vel møtt alle sammen!

Omtrent på samme tid, dvs onsdager kl 9-11, er det drop-in-tennis med trener, så det kan bli akkurat passe folksomt og hyggelig i hallen på onsdager fremover.

Hard Court Cafe

Cafeen vår er oppgradert med ny meny og ny innredning. Her kan du nyte hjemmelaget mat og en koselig atmosfære med musikk og tennis på storskjerm. Alle er velkomne. Vi forsøker å holde cafeen betjent i kjernetiden, men regn med noe selvbetjening. All betaling skjer foreløpig i Vipps, men vi får bankterminal etterhvert.

Tilgang på baner

Det er ikke alltid lett for deg som vanlig, spillende medlem å komme til på banene våre. Skolen beslaglegger mye kapasitet og kveldene hele vinteren er stort sett booket opp av medlemmer som har fått fast time. I tillegg har vi seriekamper til våre 6 lag. Førstelagenes kamper går i helgene og MÅ dobbelbookes ute og inne. Summa summarum er banetilgang en begrenset ressurs. Da er det noen som begynner å lure på hva som er vitsen med å være medlem i klubben vår og det er «issje brå».

Vi legger derfor om bookingpolicy. Heretter skal tennisskolen ikke booke bane 1 og 2 ute. Disse frigis til medlemmene hver dag. I tillegg vil bane 3 til 5 stort sett kun holdes av til konkurransegruppen, da disse spillerne er avhengige av spill på grus i perioder. Men også disse skal inn i hallen, f eks når det er hard court turneringer på kalenderen fremover. Vi tror at dette vil bedre tilgangen for alle en hel del. Vi følger også nøye med på banebruken inne i vinter. Hvis du som har fast time ikke bruker den og glemmer å frigi banen, så vil vi reagere på det.