Status tennisskolen, faste timer, ++

Hjem » Status tennisskolen, faste timer, ++

Tennisskolen

Timekabalen for tennisskolen er i ferd med å legges. Det kommer fortsatt inn påmeldinger og endelig skoleplan blir klar til uka. For de som ønsker tidligere avklaring, så beklager vi dette, men det er en komplisert kabal i år, blant annet pga at vi får en økt konkurransegruppe. For deg som ikke har fått meldt deg på ennå, følg linken under:

https://holmentennis.no/tennisskolen/tenniskurs-host-var-2022-2023/

Sommercamp for voksne fortsetter hver dag kl 18-20 frem til 12.8.

https://www.matchi.se/facilities/holmentennis#ClassActivity-51986

Si fra til daglig leder, hvis du sliter med påmelding (mob 9933 7736).

Faste timer

Flere har etterlyst avklaring på faste timer. Dette kommer når skolekabalen er lagt. Vi tar utgangspunkt i de faste timene fra før sommeren. Men noen justeringer kan komme, i forbindelse med at tennisskolen trenger flere timer til konkurransegruppen.

For deg som har hatt fast time tidligere og ikke lenger ønsker dette, eller kunne tenke deg en annen time enn før, så si fra.

Hvis du ikke har hatt fast time før og ønsker dette fra høsten av, så kan du ta kontakt med daglig leder.

Om faste timer i fremtiden:

Faste timer er et veldig populært tilbud på Holmen, men, det er et privilegium for de få. Mange klubber har gått bort fra å tilby faste timer i kjernetiden, så her kan det komme hos oss også, for å tilgodese så mange medlemmer som mulig. Det er også en stor fordel, for å slippe til flere, at du slår deg sammen med mange, slik at banene blir brukt til double heller enn single.

Vi observerer fortsatt ubrukte timer som ikke blir frigjort i MATCHi og dermed ikke kan bookes av andre. Det er både økonomisk og sosialt uheldig, så vi minner om å avbooke, så timen stilles til rådighet. Daglig leder vil holde et lite øye med dette fremover. Takk på forhånd for hjelpen ?

Proshop

Vi har supersalg i Proshopen med opp til 50% rabatt! Kom og se! Vi utsteder ikke prisgaranti, men vi tror ikke du finner bedre priser!

Proshop anser vi som en viktig service for medlemmer. Vi kommer til å ha utvidede åpningstider og godt utvalg.

Vi oppfordrer alle til å bruke shopen og si fra, hvis det er noen produkter du savner i butikken vår.

Vi har også:

  • Pakker med barneraqueter og sko
  • Vi kan gi gode råd og priser på Wilsons raqueter
  • Strengepris for medlemmer er 200,- + streng

Hard Court Cafe

Vi anbefaler at du setter av et kvarter etter tennistimen din til en kopp kaffe og noe godt i cafeen. Det er hyggelig stemning med musikk i bakgrunnen og tennis på TVn. Vi har begynt med pastasalat og ostesmørbrød igjen, i tillegg til tørrvarer som proteinbarer, sjokolade, diverse bakst, sportsdrikker og gratis vann. Du skal ikke se bort fra at du kan oppleve fersk vaffellukt og tilbud om varme retter.