November nytt + tilbud du ikke kan si nei til:

Hjem » November nytt + tilbud du ikke kan si nei til:

 

Nyheter i kortform fra klubben:

Kjære medlemmer!

Høsten er mørk og vinteren står for døren og vi trenger noen lyspunkter:

 

Tennisjulepresang -SALG i Proshop fra 15. November:

Vår ambisjon er; I år er pakkene under treet ditt stappet med tennisgaver. Proshop er nå fylt opp med gode tilbud, klubb-drakter i alle størrelser, sko i alle størrelser, bager, racketer mm. Det er supertilbud med prisavslag på mange varer fra 15-80%! Vi starter onsdag 15. November kl 17.00!

Ballmaskin, nå med fjernkontroll, nå også bookbar i Matchi:

Et av våre elskverdige og elektrokyndige medlemmer har reparert maskinen og montert fjernkontroll på den, slik at du kan i ro og mak starte og stoppe maskinen. Dette fjerner stress og unødvendige baller som bare går til spille.

Den er også mulig å booke den i Matchi på aktiviteter. Løsningen er klar i løpet av noen dager.

 

Rengjøring i klubben:

Etter en god start med med nytt rengjøringsbyrå, har vi etter hvert blitt frustrert over skitne klubblokaler. Dette skyldes flere ting, bla. økt bruk og trafikk, men også tekniske problemer med rengjøringsmaskiner og dårlig opplæring av personalet. Vi har hatt et evalueringsmøte med Care AS og satt i gang diverse tiltak for å få et bedre resultat. Viktigst er at vi har startet med rengjøring 3 i stedet for 2 dager pr uke.

 

Møterom:

Vi har savnet et møterom og vi bygger nå om 2 (ubrukte) cellekontorer til et møterom i 2. etg på galleriet. Dette til bruk for trenere og administrasjon, styret og kontrollutvalg, samt for foreldre og diverse gruppemøter. Det blir bra med et sted å møtes, hvor man kan sitte uforstyrret og med gode AV-fasiliteter.

 

Parkeringsplasser:

Vi utvider parkeringsplassen nede ved veien med opptil 5-6 plasser, samt at vi gruser og merker opp plasser oppe ved hallen, slik at det blir ryddigere forhold. Vi merker også opp egen plass for de med spesielle behov, slik at de i vinter kan parkere oppe ved hallen.

 

Alle kurs fortsetter etter jul uten ny påmelding.

I neste uke går det ut info til alle i tennisskolen om at alle som vil fortsette med det tilbudet de har hatt i høstsesongen får tilbud om fortsettelse for vårsesongen i 2024. Man slipper å melde i fra, fylle ut skjemaer og ny søknad. Vi ber kun de som IKKE vil fortsette om å melde i fra.

 

Medlemsmøte:

Styret vil i løpet av kort tid invitere til medlemsmøte 23.11. KL 19.00

Tema for kvelden vil være:

  • Ny hall, neste skritt? Status og hva gjør vi nå?
  • Ny padelbane fra 2024: Et medlem har lansert ide for en padelbane klar for bruk sommeren 2024.
  • Klubbhåndbok for Holmen tennis presenteres.
  • En tennisvenn byr på vinsmaking, kveldens smak er Portvin med blåmuggost!

Info og invitasjon kommer i egen mail.

Gjenglemte klær:

Vi har 2 store kasser med gjenglemte klær og sko. Kom og se etter din families eiendeler. Alt som ikke er fjernet før Jul går til Frelsesarmeen.

 

Mvh

DL

Holmen Tennisklubb

Litt bedre, hver dag!