Tenniskurs høst/vår 2022/2023

Tenniskurs høst/vår 2022/2023

Profil i MATCHi

Påmelding til våre kurs skjer direkte i MATCHi hvor alle elever må ha egen profil. Hvis du har spørsmål til dette, ring daglig leder på mobil 9933 7736.

NB!

Du må være medlem i Holmen Tennisklubb for å delta på våre kurs. For hjelp til innmelding, ring daglig leder: 9933 7736.

Våre tenniskurs:

Minitennis (- 9 år)

Minitennis har 4 nivåer: Blå-, rød-, oransje- og grønn ball. Overgangen fra blå til rød til oransje ball osv. skjer i takt med barnets utvikling i tråd med filosofien NTFs Tennis Kidz.

Vi ønsker ikke å følge disse nivåene slavisk. Målet vårt er å få barna opp på gul ball så raskt barnets evner og motivasjon tilsier, samtidig som vi tar vare på den ekte tennisgleden som Holmen Tennis er kjent for.

«Basic» (10 – 17 år)

Kurset “Basic” spilles kun med gul ball og passer alle elever som ønsker å spille 1 – 2 ganger i uken. Disse klassene er litt større, opp til 8 elever, med sosialt fokus.

«Utvikling» (10 – 17 år)

Kurset vi har kalt “Utvikling” (kun med gul ball) passer for barn som ønsker å spille 1 – 3 ganger i uken. Dette blir litt mindre klasser, opp til 4 elever, med noe sterkere fokus på utvikling enn kurset Basic. De mindre klassene gir økt rom for å satse på utvikling av spillerne og medfører også at kurset blir noe dyrere enn Basic.

Konkurranse

Ambisjonen for denne gruppen er å gi barna de beste muligheter til å oppnå deres optimale tekniske-, fysiske-, mentale- og taktiske nivå. Vi har sterkt fokus på å skape gode konkurransespillere.

Konkurranseopplegget kan tilpasses den enkeltes behov etter avtale med hovedtrener.

Voksentennis

For eksisterende voksenspillere har vi ambisjoner om å heve det fysiske, tekniske og taktiske nivået til det maksimale potensialet hver enkelt ønsker å oppnå. Det kan f.eks. bety at vi definerer og følger opp konkrete mål.

For nye voksenspillere kommer vi til å jobbe målrettet med å finne hver enkelts optimale plass i tennisskolen, basert på dine ferdigheter og behov. Dvs. at vi er interesserte å drive ditt nivå opp, hvis du er klar for det.

Vi ønsker å tilby trening med høye ambisjoner, også for voksne spillere.

Velkommen til den nye tennisskolen!

Lukk